Personale

Gynækolog Charlotte Floridon

Jeg er Speciallæge, Ph.D. i Gynækologi og Obstetrik.

Jeg er altid fagligt aktiv, og sætter en ære i at være lægeligt opdateret. Jeg deltager hvert år i nationale og internationale kurser. Jeg har et godt samarbejde med både de lokale sygehuse i Holbæk, Roskilde og Køge og Universitets Hospitalerne. Min Ph.D afhandling handlede om graviditeter uden for livmoderen og om moderkagen.

Jeg er aktiv i mange organisationer. Jeg har været Formand for de Praktisererende Gynækologer i foreningen DFKO og bestyrelsesmedlem i det Videnskabelige selskab DSOG. Jeg holder foredrag om HPV-virus og celleforandringer for Kræftens Bekæmpelse, og er med i HPV netværksgruppen i Sundhedsstyrelsen. Desuden er Jeg lægeansvarlig leder for Sundhedsklinikken på Reden International, Odense.

For mig er det vigtigt, at du er velinformeret om kvindesygdomme. Læs vores Patientvejledninger, de er altid opdaterede på et let forståeligt sprog.

Når Jeg ikke er i Klinikken, møder du min assisterende speciallæge, Pernille Lassen.

Gynækolog Pernille Lassen

Pernille er Speciallæge, dr. Med. i Gynækologi og Obstetrik.

Pernille arbejder i Gynækologisk Klinik, Holbæk som Assisterende Speciallæge. Pernille er der ofte om tirsdagen, når Charlotte er til møder. Pernille er tidligere overlæge ved Gynækologisk Afdeling i Roskilde og Odense, og Pernille har også en deltidspraksis, der ligger i Roskilde.

 

Sygeplejerske Majken Kusk Pedersen

Majken blev uddannet sygeplejerske i 2004, og har derefter været ansat 10 år på Gynækologisk Afdeling på Holbæk Sygehus. Majken har en bred erfaring indenfor gynækologi, og er specialuddannet i ultralydsskanning og fertilitetsbehandling.

Du møder især Majken ved barnløshedsbehandling, inkontinens, ringskift og kontrolbesøg.

SOSU-assistent Line Emde

Line er uddannet SOSU-assistent i 2001. Hun har mange års gynækologisk erfaring fra bl.a. Gynækologisk afdeling på Holbæk Sygehus. Hun er ofte med på stuen og assisterer lægen, og vil være den, der evt. vejleder dig før og efter undersøgelsen.
Line tager også telefonen, når du ringer til os.