Barnløshed og henvisningskriterier

Vi tilbyder behandling til barnløse par, enlige og lesbiske. Både læger og sygeplejersker har mange års erfaring, og vores faglige viden er altid opdateret.

Vi er medlem af Dansk Fertilitets Selskab. Vores klinik er godkendt af Vævsdirektoratet og klinikken er uden anmærkninger ved Sundhedsstyrelsens tilsynsbesøg.

HENVISNINGSKRITERIER. Nedenstående skal fremgå af henvisningen fra din egen læge, inden du kan få en tid: 

1. Din partner, hvis det er en mand, skal være henvist mhp. sædprøveundersøgelse. Din partner skal selv oprette sig i vores system, og skrive til os i e-konsultation for en aftale til en sædprøve.

2. Din partner, hvis det er en kvinde, som skal være medmor, skal være henvist. Din partner skal selv oprette sig i vores system, og skrive til os i e-konsultation for en aftale.

3. Er du podet for klamydia? Dette skal være gjort ved din egen læge. Prøvesvar skal foreligge når du henvises til os.

4. Har du en livmoderhalskræftprøve, der er under 1 år gammel? Hvis ikke, så få den taget ved din egen læge. Prøvesvar skal foreligge, når du henvises til os.

5. Har din læge bestilt HIV og Hepatitis prøver? Prøvesvar skal foreligge, når du henvises til os.

6. Har du regelmæssig menstruation, skal din læge bestille FSH, LH, TSH, TPO og Rubella-blodprøver. HUSK at de prøver skal tages på din menstruationsdag 2-3. Prøvesvar skal foreligge, når du henvises til os.

7. Har du blødningsforstyrrelser, skal der også tages Androgener og Prolaktin-blodprøver. Husk du skal have været vågen i 3 timer, når Prolaktin-blodprøven tages. Prøvesvar skal foreligge, når du henvises til os.

8. Nedenstående gælder for dit BMI, for du kan komme i barnløshedsbehandling:

    Kvinder under 30 år: BMI under 30

    Kvinder mellem 31-35 år: BMI under 35

    Kvinder mellem 36-41 år: BMI under 38.

Nedenunder finder du praktiske informationer om behandling af barnløshed: