Personale

Gynækolog Charlotte Floridon
Jeg er Speciallæge, Ph.D. i Gynækologi og Obstetrik.  Jeg har tidligere været ansat på Odense Universitets Hospital og derefter arbejdet i Speciallæge praksis på Fyn, i Jylland og nu på Sjælland i Holbæk.

Jeg er Formand for de Praktisererende Gynækologer i foreningen DFKO (www.gynaekologer.dk) og bestyrelsesmedlem i det Videnskabelige selskab DSOG (www.dsog.dk). Min Ph.D afhandling handlede om graviditeter uden for livmoderen og om moderkagen.

For mig er det vigtigt, at du er velinformeret om kvindesygdomme. Derfor er jeg skribent på www.netdoktor.dk, og forfatter tema artikler på et let forståeligt sprog.

Jeg er altid fagligt aktiv og sætter en ære i at være lægeligt opdateret. Jeg deltager hvert år i en del nationale og internationale kurser. Jeg har et godt samarbejde med både de lokale sygehuse i Holbæk og Roskilde og også Universitets Hospitalerne.

Sygeplejeske Majken Kusk Pedersen
Majken blev uddannet sygeplejerske i 2004, og har derefter været ansat 10 år på Gynækologisk Afdeling på Holbæk Sygehus.

Majken har en bred erfaring indenfor gynækologi, og er specialuddannet i ultralydsskanning og fertilitetsbehandling.

Du møder især Majken ved barnløshedsbehandling, inkontinens, ringskift og kontrolbesøg.

Lægesekretær Rikke Folman
Rikke er uddannet på Rigshospitalet i 2002, og har efterfølgende arbejdet på Rigshospitalet, Roskilde Sygehus og Hvidovre Hospital.

Det er Rikke der tager telefonen og som du møder ved skranken, når du kommer i klinikken.

Rikke er en meget erfaren og dygtig lægesekretær, som kan svare på de fleste spørgsmål. Det er Rikke du skal aftale med, hvornår du kan få en tid til konsultation i klinikken.